Termékek Menü
0

Pick Pack Pont ismertető

Mit jelent a "Pick Pack Pont"?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

Előnyei:

  • Olcsó
  • Kényelmes
    • nem kell a megjelölt címen tartózkodni
    • rugalmas átvétel nyitvatartási időn belül
    • hétvégén is átvehető
    • átvételkor készpénzes és kártyás fizetési lehetőség

A Pick Pack Pont-ok olyan Inmedio és Relay hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Szállítási díjak

Rendelés összeg Szállítási díj
0 - 14.999 Ft 899 Ft
15.000 - 24.999 Ft 699 Ft
25.000 Ft-tól  499 Ft

 

 

 


Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választani?

Ha a rendelt termékek kiszállításért kevesebbet szeretne fizetni, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen tartózkodni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

A megrendelés leadásának 2. lépésében (Pick Pack Pont-os szállítási opció esetén) listából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb Pick Pack Pontot. A választáskor érdemes figyelembe venni a nyitvatartást és a kártyafizetési lehetőséget is. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Kiszállítható csomagok súlya és mérete

Pick Pack Pont szállítási mód esetében a csomag súlya nem haladhatja meg a 20 kg-ot, vagy a 50 x 50 x 50 cm-es méretet. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a korlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.